Club Info

Ladiesday2015THEMA MARITIEM

Toen we dinsdagmorgen 2 juni wakker werden, regende het ... niet zo'n goed begin. Er hadden 30 dames ingeschreven en daar waren we uiteraard erg blij mee. Ondanks de regen hadden we alles gezellig gemaakt in het clubhuis en de stoelen maar buiten onder het afdak geplaatst en de
koffie/thee met wat lekkers klaargezet.

Rond 09.30 uur kwamen de eerste dames, die bij binnenkomst een leuke goody bag ontvingen. Door Mieke werden de dames verwelkomd en na de koffie was er goed nieuws: de regen was opgehouden, alleen een beetje wind. Nadat de regels uitgelegd waren en het speelschema (gemaakt door Carole, (bedankt)) op de deur was gehangen, konden we de tennisbaan op voor een mooie sportieve dag. Er werden leuke partijen gespeeld en de sfeer zat er goed in.

Terwijl de dames aan het spelen waren werd er in de keuken hard gewerkt aan de lunch door Heleen ( moeder van Barbara), Kelly de Groot, Lex en Leo (dit waren de enige mannen in dienst van ons). Daarnaast hadden wij een goede fotograaf, Leen van Beek, ingehuurd om deze dag vast te leggen. Wij hopen dat we volgend jaar weer een beroep op jullie mogen doen!

Om 12.30 uur was het tijd om met elkaar te genieten van een heerlijke lunch. Tijdens de lunch konden er wat spulletjes gekocht worden: Monique Terlouw van Harvest was er met tenniskleding, Louky Scheltema met glazen sieraden en er waren woonaccessoires van Petra Haans. ( erg jammer dat ze i.v.m. haar vakantie zelf niet aanwezig kon zijn)

Het was inmiddels alweer 14.00 uur, dat betekende met een volle buik de baan op. De wind was behoorlijk aangewakkerd, het waaide nu best hard. Dit zorgde dan wel weer voor grappige en onverwachte ballen. Rond 16.00 uur werden de laatste wedstrijden gespeeld. Met een heerlijke Prosecco in de hand werd Hennie Pieroelie als winnares gehuldigd en bedankte Mieke namens de organisatie iedereen
voor deze onvergetelijke dag en werd het tijd om nog gezellig na te borrelen met heerlijke hapjes.

De organisatoren kijken weer terug op een geslaagde LADIES DAY 2015

Iedereen bedankt voor hun gezellige aanwezigheid.

Daarnaast bedanken wij het keukenteam en de fotograaf voor hun inzet deze dag.

Tot volgend jaar.

Barbara, Mieke en Liesbeth

Klik hier voor de foto's