Club Info

The Godfather website buttonHet afsluit feest op TCO, Maffia Party. Na een mooi tennisseizoen, is het een traditie geworden om het seizoen goed af te sluiten.

 

 

Een maand geleden kwamen Folkert, Désirée, Andrew en ik bij elkaar in het clubhuis. Een fles Limoncello en even hardop denken, een avondje lekker brainstormen. Dat het thema iets met Italië te maken zou hebben, was al besloten. "Maffiafeest" zou het gaan worden! En zo is het geschied. Een groepsapp, taken verdelen en ervoor gaan. Wat een voorpret hebben we weer gehad.

De avond voor het feest hebben we het clubhuis in maffia sferen gebracht, met een voorproefje live muziek van Erik de Vrij. Erik had in de eerste instantie aangegeven, niks met dit genre te hebben, echter Erik is hard aan de slag gegaan om zich bekend te maken met deze muziek.

Op de feestavond hebben we de tegenpartij van een team, vriendelijk verzocht, naar hun eigen clubhuis te gaan. Ze wilden maar niet weggaan!!! "Dat begrijp ik natuurlijk, zo gezellig bij ons"!

Het was een beetje passen en meten, maar uiteindelijk was er voor iedereen plek. Jammer genoeg moest onze Casino tafel hiervoor wijken. Het stond leuk in de hoek, de roulettetafel, meer voor de sier "geen rien ne va plu" gehoord! Bewaren we voor een ander moment. Jong, oud en er tussen in, iedereen zag er fantastisch uit. Mooi hoe mensen ineens in een rol kunnen blijven!!! Van charleston tot een tikkeltje ordinair, prachtige kostuums en smokings, persoonlijk vind ik dat toch wel echt staan bij de mannen! In een woord geweldig! En voor de mensen die niet verkleed waren, leuk dat jullie er waren. Niks moet, alles mag!

Heerlijk gegeten, met live muziek van Erik de Vrij. Dit doet hij echt erg leuk en goed, een echte aanrader. Een beetje interactie met de mensen, achtergrond muziek en ook een beetje op de voorgrond. Een extra dimensie voor deze avond. Het lopend buffet was goed verzorgd en zorgde tevens voor een heerlijke vrijblijvende sfeer.

Er werd gelopen en geswitcht van plaats. De mooie foto's, gemaakt door Wim en Chantal Breedveld, laten de sfeer goed zien. Twee teams werden er gehuldigd, de tafels aan de kant en de voetjes van de vloer. Heerlijke Italiaanse wijnen, gezellige mensen. Jong en oud. Een fantastische avond om op terug te kijken.

We gaan alvast nadenken over het thema voor volgend jaar. Er wordt al een beetje gespeculeerd, ieder team in een bepaald thema? Fout feest? We staan open voor jullie leuke tips en ideeën! Op naar het volgende feest ..................

Ciao

Folkert Jan Boersma

Désirée Boersma-Baars

Andrew Ruijmgaart

Iris Bos-Rongen

 

Voor de foto's klik hier

 

Uitnodiging eindfeest 2015