Club Info

wintertennisTraditioneel stoppen we met buiten tennissen in de avond na de herfst competitie. Alleen de maan-dagavond en tijdens tennislessen gaan de lichten aan.

Afgelopen jaren bleek er ook al behoefte om te tennissen gedurende de winter.

Inmiddels zijn we zo ver dat we een pilot willen doen door het aanbieden van de mogelijkheid om te tennissen op donderdagavond. De donderdagavond is traditiegetrouw de best bezochte avond gedurende het tennisseizoen. Vandaar dat we deze avond hebben gekozen als proef. Er zijn geen barsitters in deze perio-de. We hebben met de barcommissarissen besloten om de donderdag in overleg te openen en sluiten. Echter alleen als het weer het toe laat.

De regels:

  • Als je wilt tennissen op donderdagavond, moet je dat even melden voor donderdag 12:00. Dan kan er bekeken worden of er een barcommissaris beschikbaar is.
  • Melden via WhatsApp of sms bericht op: 06 21863751 (Eric Fickel). Graag je naam doorgeven en het tijdstip dat je wilt gaan tennissen. Overigens is dit geen reservering.
  • De lichten gaan aan om 20:00 en worden uit gedaan om 22:30 of eerder als er niemand meer tennist.

De regels blijven qua afhangen het zelfde bij volle banen. Dit is een pilot om te bepalen hoeveel animo er is voor dit initiatief. Mocht dit voldoende belangstelling hebben, zullen we voor volgend seizoen een wat meer permanente oplossing bedenken.