Club Info

WT06-03-2016Triiiing, zondagochtend 8uur, de wekker gaat af… Snel er uit, want er moet getennist worden in Indian Wells, ehh Ouderkerk!

Om 9.30 uur worden al de 1e spelertjes verwacht vanuit de hele regio. De banen moeten nog ingericht worden, de lijn getrokken, de boekjes en stickers klaargelegd enz.

Om 9.30 staat alles klaar voor ontvangst en de 1e gasten komen enthousiast binnen. Helaas is het echt de start van het nieuwe seizoen en krijgen we de printer niet gekoppeld aan de laptop..... reuze lastig met het uitprinten van de wedstrijdindeling. Niet getreurd, voor alles is een oplossing. Linda roept de wedstrijden om als een echte ouderwetse omroepster en zoekt de kinderen bij elkaar uit de speeltuin die moeten spelen. Carole is een ware improvisator en blijft koelbloedig en rustig achter haar laptop zitten. Logischerwijs is Andrew in de vroege zondagochtend uren niet bereikbaar, of omdat hij misschien met een flinke boor nog maar een muurtje aan het omhakken is in zijn nieuwe huis. Gelukkig is Evelien beter bereikbaar en kan hij toch nog het computer probleem oplossen.

Na registratie worden de 24 kinderen verder ingedeeld en spelen ze hun wedstrijdjes, gezellig alles door elkaar. Zelfs de zon gaat schijnen en de kussens van de loungeset kunnen naar buiten. De kinderen spelen super tiebreak en de telling loopt tot 7, voor de meeste kinderen weer een echte uitdaging om na een lange winterstop weer goed te tellen, te serveren en de bal terug te spelen. Maar al doende leert men en het belangrijkste is dat je plezier hebt en dat hadden ze op de eerste mooie zondag in maart!

Tot op 20 Maart as. allemaal, want dan spelen we bij TV Langeland! Bedankt iedereen!!

KLIK HIER voor de foto's