Club Info

tenniskidsverenigingVanaf nu zijn wij een officiële Tenniskidsvereniging! Meer dan 900 verenigingen zijn ons voor gegaan.

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. Waarom Tenniskidsvereniging?

Verenigingen mogen zich Tenniskidsvereniging noemen wanneer zij meedoen aan de Tenniskids World Tour en wanneer de tennisleraar minimaal de Tenniskids 1 workshop heeft gevolgd. Deze verenigingen hebben namelijk de kennis en middelen in huis om de jongste jeugd op een uitdagende manier te leren tennissen. Omdat wij hieraan voldoen, zijn wij door de KNLTB officieel benoemd tot KNLTB Tenniskidsvereniging.

Wat zijn de voordelen?

  • Uit onderzoek blijkt dat Tenniskidsverenigingen beter in staat zijn om de jongste jeugd langer te binden (=ledenbehoud) aan de vereniging.

  • Betere vindbaarheid: alle officiële KNLTB Tenniskidsverenigingen worden vermeld op hét communicatiekanaal voor ouders van leden en niet leden in de verenigingszoeker: http://tenniskids.nl/over-tenniskids/zoek-een-tenniskidsvereniging/

  • Toegang tot Tenniskids materialen: voor Tenniskidsverenigingen stellen we Tenniskidsmaterialen beschikbaar zoals promotieposters, trainingsprogramma’s, diploma’s en meer in de Tenniskids webshop: http://www.tennisdirect.nl/tenniskids/knltb