Club Info

Open jeugd poster kleinIn juni is het weer zo ver, het Van der Velden Open Jeugd Toernooi op TC Ouderkerk! Zoals jullie zien hebben wij dit jaar een nieuwe naam. Dit komt door onze nieuwe hoofdsponsor Van der Velden Adviseurs. Hier zijn wij als wedstrijdleiding natuurlijk erg blij mee!

De wedstrijdleiding is weer druk bezig om er een leuke week van te maken. Dit jaar staat TC Ouderkerk in het teken van het lustrum. Onze tennisclub is jarig en bestaat 45 jaar! Tijd voor een feestje! Hier hebben wij ook ons thema van dit jaar op aangepast, namelijk Flower Power. Nu hoor ik de meeste van jullie denken, wat is dat? Dat is de periode van eind jaren ’60 tot begin jaren ’70. Toen droegen de mensen van die broeken met hele wijde pijpen en blouses met een hele hoop fleurige kleuren en bloemen. Erg gezellig dus!

Maar nu weer even wat meer informatie over het toernooi.

Zoals de meeste van jullie weten hebben wij dagelijks weer lekkere versnaperingen voor jullie klaar staan. Ook voor de ouders en andere toeschouwers wordt het een feest. Op donderdag, vrijdag en zaterdag hebben wij voor hen een heerlijk menu samengesteld.

Rond de baan zorgen wij ook voor voldoende activiteiten zoals een tafeltennis tafel en de TRI-tennis. Op de finale dag hebben wij een verloting met hele leuke en mooie prijzen. Kortom, één en al plezier.

De inschrijving staat weer online op toernooiklapper. Wij hopen natuurlijk weer op een hoop deelnemers zodat we er weer een drukke week van kunnen maken. Laat al je tennis vrienden en vriendinneten weten dat de inschrijving weer open is, want hoe meer zielen hoe meer vreugd! De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 03-06-2016.

Dus heb jij je nog niet ingeschreven en wil jij dit leuke toernooi niet missen? Druk dan snel op deze link:

Toernooiklapper link voor inschrijven

en schrijf je in!

Hopelijk tot volgende ziens op de Ouderkerkse tennisbanen!

Groetjes,

De wedstrijdleiding van het Van der Velden Adviseurs Open Jeugd Toernooi Ouderkerk.