Home

sluting parkNa de jeugd mogen de senioren weer vanaf a.s. maandag 11 mei gaan tennissen. Tot 1 juni nog alleen enkelspel en daarna in principe weer de dubbel, mits de situatie dit toelaat (zie onderstaande overzicht).

 

Richtlijnen voor tennis KNLTB 10 05 2020

Wil je gaan tennissen dan moet dit gedaan worden door van tevoren de baan thuis te reserveren via de KNTLB Clubapp. Dit geld vanaf nu dus ook voor de jeugd!!

Mocht je dit nog niet gedaan hebben? Later vandaag volgt er in een aparte mail de uitleg hoe je een baan kunt reserveren via de app op je mobiel ​of tablet (Apple of Android). Bij het reserveren moet je ook de naam van je partner opgeven. Kom dus niet zomaar naar de club toe. Het is ook de bedoeling dat je na het tennissen weer gelijk naar huis gaat.

Het clubhuis blijft gesloten, maar de toiletten zijn via de zijdeur te bereiken. We hebben (omdat we nu alleen nog maar mogen enkelen) de tijd verhoogd van 30 naar 45 minuten.

Wil je in de avond tennissen en is dit na 21uur dan zullen de lichten aan moeten. Hiervoor het volgende:

Maandagavond:              racketavond; er is iemand aanwezig die de lichten aan- en uitzet

Dinsdagavond:                 Jeroen is aanwezig om de lichten aan te zetten; ga je na 21uur de baan op​, licht dan de barcommissaris van die dag van te voren in​, hoe laat je gaat stoppen zodat hij/zij de lichten uit komt doen!!

Woensdagavond:            ga je na 21uur de baan op, licht dan de barcommissaris van die dag van te voren in, hoe laat je gaat stoppen zodat hij/zij de lichten uit komt doen!!

Donderdagavond:           Jeroen is aanwezig om de lichten aan te zetten; ga je na 21uur de baan op, licht dan de barcommissaris van die dag van te voren in, hoe laat je gaat stoppen zodat hij/zij de lichten uit komt doen!!

In de bijlage zitten de contactgegevens van de barcommissarissen.

De KNLTB adviseert om onderstaande maatregelen uit te voeren:

  • was voor je gaat tennissen thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden; 
  • was je handen met water en zeep voor en na bezoek sportlocatie; 
  • vermijd het aanraken van je gezicht; 
  • schud geen handen; 
  • kom niet eerder dan 10 minuten voor de sportactiviteit aan op de sportlocatie en ga direct daarna naar huis;
  • blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts; 
  • blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten; 
  • blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat u tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet u thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact; 
  • hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes; 
  • voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.

Verder adviseren we je om water van thuis mee te nemen. Het drinken van water uit de kraan van het clubhuis wordt afgeraden omdat deze lange tijd niet is gebruikt !!

Lees ook de onderstaande link die regelmatig geüpdatet wordt.

corona.knltb.nl

Richtlijnen tennis 11-05-2020

We wensen jullie heel veel plezier!