Home

THEMA MARITIEM

Als we 2 juni dinsdagmorgen wakker worden, regent het…… niet zo’n goed begin. We hadden een inschrijving van 30 dames, daar waren we uiteraard erg blij mee.

Nadat we alles gezellig gemaakt hadden en stoeltjes buiten onder het afdak geplaatst hadden op het park, konden we de koffie/thee met wat lekkers neerzetten .Rond 9.30 uur kwamen de eerste dames, als ze zich aanmeldden werd er een leuke goody bag aangeboden. Het regende nog steeds. Door Mieke werden de dames verwelkomt met een welkomstwoordje. Er was goed nieuws: de regen was op gehouden, het enige wat aanwezig was, was een beetje wind. Nadat de regels vertelt waren en het speelschema, dat gemaakt is door Carole (bedankt), zichtbaar hing aan de deur konden we de tennisbanen op voor een mooie sportieve dag. Er werden leuke partijtjes gespeeld en de sfeer zat er gezellig in.

Terwijl de dames wedstrijden aan het spelen waren werd er in de Keuken druk gewerkt door Heleen (moeder van Barbara), Kelly de Groot, Lex en Leo (dit waren de enigste mannen ‘in dienst van ons’) aan de lunch. Daarnaast hadden wij een goede fotograaf, Leen van Beek, ingehuurd om deze dag vast te leggen. We hopen dat we volgend jaar weer een beroep op jullie mogen doen!  

Om 12.30 uur was het tijd om met elkaar te genieten van een heerlijke lunch. Tijdens de lunch konden er wat spulletjes gekocht worden: Monique Terlouw met tenniskleding, Louky Scheltema met glas sieraden en Petra Haans met woonaccessoires (erg jammer dat ze niet aanwezig kon zijn, i.v.m. de vakantie in Amerika).

Het is inmiddels al weer 14.00 uur, dat betekende met een “volle buik“ de baan op. De wind was deze middag ons niet gezind, het waaide nu best hard. Dit zorgde wel weer voor grappige en lachverwekkende ballen. Rond 16.00 uur werden de laatste wedstrijden alweer gespeeld. HHHHHHhet was tijd voor de organisatoren om te kijken wie de meeste games had. Met een heerlijke prosseco in de hand werd Hennie Piroelie als winnaar genoemd. Mieke deed nog een nawoordje van deze onvergetelijke dag en werd het tijd om nog gezellig na te borrelen met amuse hapjes.

De organisatoren kijken terug op een wederom geslaagde LADIES DAY ‘2015’! Iedereen bedankt voor haar gezellige aanwezigheid. Daarnaast bedanken wij het keuken team en Leen de fotograaf voor jullie inspanning deze dag.

LADIES: TOT VOLGEND JAAR

BARBARA, MIEKE EN LIESBETH