Home

voorjaarscompetitie 2016De afgelopen weken werden de laatste wedstrijden gespeeld van de herfstcompetitie 2017. Als vereniging namen we met 13 volwassenen teams en 1 jeugdteam deel aan deze competitie.

We hebben weer drie kampioenteams mogen huldigen tijdens de gezellige georganiseerde feestavond op 28 oktober.

Ondanks dat deze competitie net is afgelopen is het al weer tijd om vooruit te kijken naar de deelname van teams aan de voorjaarscompetitie 2018. Ook aan deze competitie ne¬men de laatste jaren veel teams deel op de donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag, zondag en dinsdag. Afgelopen jaar hebben we een test gedaan op zater¬dag met wisselende aanvangstijden namelijk om 10.00 uur en 14.00 uur. Dit is prima bevallen dus ook het komend jaar zullen we dit schema gaan handhaven.
Een voordeel van het spelen op vrijdag is dat er alleen dubbelpartijen gespeeld worden. Echter voor de vrijdag had¬den we al zes teams en als deze allemaal doorgaan kunnen we niet verder uitbreiden omdat we er voor moeten we zorgen dat we uiterlijk om 23.00 uur klaar zijn.
Wel kan deze optie worden aangegeven en zal ik bekijken of er een nieuw team te plaatsen is.

Er kunnen teams worden ingeschreven in diverse categorieën en op diverse dagen.
De diverse mogelijkheden om in te schrijven staan beschreven in Voorjaar 2018/Competitie mogelijkheden en data voorjaar 2018. Er bestaat ook een mogelijkheid voor twee verenigingen uit te komen maar daar moet dan wel dispensatie voor worden aangevraagd via mij. Voor het spelen in meerdere teams hoeft dit vanaf 2018 niet meer. Lees wel goed de voorwaarden in Voorjaar 2018/Versoepeling invallersregeling 2018!

Volgend jaar kunnen jullie weer kiezen uit deelname uit deelname aan de districtcompetitie Rotterdam of landelijk. Zie Voorjaar 2018/Competitie mogelijkheden en data voorjaar 2018!

Verdere informatie daarover kunnen jullie vinden in de bijlagen waarvan de linkjes hieronder staan.

Om in te schrijven voor de volwassenencompetitie kunnen jullie een mail sturen naar Ruud van Beek (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). De inschrijving voor de volwassenen moet plaatsvinden voor 1 december.

Om in te schrijven voor de jeugdcompetitie kunnen jullie een mail sturen naar TCO Jeugdcommissie (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), die deadline ligt ook op 1 december.

Graag in de mail aangeven:
1. Welke dag er gespeeld wil worden
2. Een voorkeur voor een competitiesoort aangeven (hoewel wij niet altijd kunnen en willen garanderen dat de gekozen mogelijkheid ook daadwerkelijk gerealiseerd zal worden)
3. Welke klasse competitie er ingeschreven wordt.

Mochten er na het lezen van deze informatie nog vragen bestaan dan kunnen deze altijd aan ons gesteld worden per mail of evt. per telefoon.

Namens Technische Commissie en Jeugdcommissie,

Ruud van Beek

Voorjaar 2018/Competitie mogelijkheden en data voorjaar 2018

Voorjaar 2018/Verkort spelen 2018

Voorjaar 2018/Versoepeling invallersregeling 2018

Voorjaar 2018/8&9 comp 2018

Voorjaar 2018/Zomeravondcompetitie 2018