Activiteiten

Pasjesavond

Iedere maandagavond is het pasjesavond. Gewoon langskomen, pasje inleveren en je wordt ingedeeld voor een dubbel. We spelen van 20:00 tot 22:30 en wisselen ieder half uur. Als het druk is dan moet je soms een half uurtje 'verplicht uitrusten'. We spelen met verschillende speelsterktes door elkaar heen of je nu beginner bent of gevorderde. Gezellig potje tennissen is waar het deze avond om draait.

 

Koffietennis

Iedere woensdagochtend is het koffietennis. Iedereen is welkom, jong en oud!
Tennissen en op z'n tijd een kopje koffie. Het begint om 9:00 en we zijn klaar om 11:15.

 

Wintertennis

Onze geweldige banen zijn winterhard. We kunnen dus doorspelen in de winter. De hierboven genoemde 'pasjesavond' en 'koffietennis'' gaan gewoon door voor onze 'die hards'.

 

Nieuw dit jaar is de donderdagavond. Traditioneel stoppen we met buiten tennissen in de avond na de herfst competitie. Alleen de maandagavond en tijdens tennislessen gaan de lichten aan. Afgelopen jaren bleek er ook al behoefte om te tennissen gedurende de winter. Inmiddels zijn we zo ver dat we een pilot willen doen door het aanbieden van de mogelijkheid om te tennissen op donderdagavond. De donderdagavond is traditiegetrouw de best bezochte avond gedurende het tennisseizoen. Vandaar dat we deze avond hebben gekozen als proef.

Er zijn geen barsitters in deze perio-de. We hebben met de barcommissarissen besloten om de donderdag in overleg te openen en sluiten. Echter alleen als het weer het toe laat.

De regels:

  • Als je wilt tennissen op donderdagavond, moet je dat even melden voor donderdag 12:00. Dan kan er bekeken worden of er een barcommissaris beschikbaar is. Melden via WhatsApp of sms bericht op: 06 21863751 (Eric Fickel).
  • Graag je naam doorgeven en het tijdstip dat je wilt gaan tennissen. Overigens is dit geen reservering.
  • De lichten gaan aan om 20:00 en worden uit gedaan om 22:30 of eerder als er niemand meer tennist.

 

De regels blijven qua afhangen het zelfde bij volle banen. Dit is een pilot om te bepalen hoeveel animo er is voor dit initiatief. Mocht dit voldoende belang-stelling hebben, zullen we voor volgend seizoen een wat meer permanente oplossing bedenken.

Er zijn wel aangepaste 'licht'-regels. Het licht gaat daarnaast alleen aan in de winter voor de tennislessen. Als er tennisles gegeven wordt kan je profiteren van het licht en spelen op een vrije baan.

 

Aktiviteitenkalender

Voor 2019 staan de onderstaande activiteiten gepland (sommige datums moeten nog worden geprikt).

Activiteiten 2019