Voorjaarscompetitie

voorjaarscompetitie 2016De competitie start op zaterdag 4 april. Er wordt gespeeld op de vrijdagavond en zaterdag door de volwassenen. De jeugd speelt op zondag.

In de maanden april en mei van dit jaar zal de eerste competitieronde van 2020 plaatsvinden. Onze vereniging neemt hieraan deel met in totaal 14 teams bestaande uit;

1 jeugdteam en 13 teams met volwassenen.

Gedurende 8 weken is er dan ook zowel op vrijdagavond (6 teams), zaterdag (7 teams) en op zondag (1 team) veel beweging op ons gezellige park.

Op alle dagen zal er volop gestreden worden maar dit wordt zeker weer gecombineerd met een behoorlijke lading gezelligheid waardoor iedereen volop zal kunnen genieten.

Ik hoop dat het weer ons mee zal zitten waardoor er ook bijna geen inhaalpartijen gespeeld hoeven te worden en iedereen volop kan tennissen in de zon. Ook dit jaar hopen de teams op een grote opkomst van supporters die de gezelligheid en strijdlust verder zullen vergroten. Een totaal overzicht van de competitie teams en indeling is te vinden elders in deze service.

Kortom, ik wens iedereen veel plezier, een hoge dosis gezelligheid en veel sportiviteit. Dus een hele mooie start van het seizoen 2020.

 

TEAMS VOLWASSENEN VOORJAARSCOMPETITIE 2020

 Voorjaar vrijdag

Voorjaar zaterdag

Voorjaar zondag

Vrij spelen tijdens de voorjaarscompetitie?

Op vrijdagavonden kan tijdens de competitie vanaf 19.00 uur niet vrij gespeeld worden.

Op zaterdagen kan er in deze periode van 11.00 t/m ca 21.00 uur niet vrij gespeeld worden.

Op de zondag kan er tussen 9.00 en 15.00 beperkt gespeeld worden vanwege de competitie voor de jeugd daarna komen er meer banen vrij.

Ik weet in ieder geval zeker dat als iedereen met dezelfde inzet en beleving deze competitie gaat spelen we met elkaar nog veel gezelligheid kunnen gaan delen.

Iedereen bedankt voor haar of zijn bijdrage en tot ziens op ons park.

Ruud van Beek.

Vragen?

Neem contact op met onze competitieleider Ruud van Beek This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.